Email:Cindy2.pan@outlook.com
Dame Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia Billigt
Dame Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia Billigt

Dame Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia Billigt

Dame Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia Billigt

  • Model: Columbia DK 0975

6,567.0 DKK  2,992.6 DKK
Spar: 54% off

Vælg venligst:
Outdry Extreme er vores første vandtæt og åndbar stofteknologi konstrueret med et vandtæt lag på ydersiden og blødt, vævet stof inde. Traditionelle Raingear bruger indvendige vandtætte membraner, som ikke tillader luftstrøm og vandafvisende belægning, der nedbrydes over tid. Med ekstrem ekstremitet er det robuste udvendigt et utroligt vandtæt membran med millioner af mikroskopiske perforeringer, der tillader vanddamp at flyve gennem et wicking membran, der er direkte smeltet til skallet.
En del af titanium-linjen løser dette helt søm-forseglede dunjakke alle dine problemer: Det er ekstraordinært varmt uden at være tungt eller skævt, og dets vandtætte ånde som det kommer. Vi kombinerede 800-Fill Power Goose Down-isolering, der blev behandlet for vandmodstand med vores innovative, utrolige ekstreme teknologi, Den første nogensinde vandtætte og åndbar stof konstrueret med et robust, langvarigt vandtæt lag på ydersiden og blødt, vævet stof inde. Endelig en vandtæt, nedisoleret regnjakke. Denne kold- og vådstopcoat har 2-vejs pudeåbninger, en 2-vejs front lynlås, konturerede manchetter, der giver bedre beskyttelse øverst på hånden og et snap-back pulverkjole til at forsegle farveløs sne på de super dybe dage.
Dette produkt er lavet med 100% Ansvarligt hentet ned. Vi er forpligtet til at sikre de højeste retningslinjer for dyrevelfærd for industrien. Lær mere »
Funktioner: Justerbar kontureret ærmercuff
Justerbar, Snap Back Pulverkjørt
Chin Guard
Tegnord Justerbar Hjul
Drop Tail
Periferihættejustering
Pu Coated Håndlomme Zippers
2-Way Centerfront Pu Vislon Lynlås
800 Fyld Power Goose Down Insulation
Attached, Adjustable,
Mængde:


Månedlige Tilbud i januar

Dame Sort South Canyon Bluff Veste | Columbia På Tilbud
1,442.3 DKK  648.0 DKK
Spar: 55% off
Dame Sort Going Out Veste | Columbia Sale
1,463.2 DKK  668.9 DKK
Spar: 54% off
Dame Surplus Grøn Lake 22 Veste | Columbia Outlet
1,448.6 DKK  662.3 DKK
Spar: 54% off