Email:Cindy2.pan@outlook.com
Herre Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia På Tilbud
Herre Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia På Tilbud

Herre Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia På Tilbud

Herre Sort Outdry Ex Diamond Dunjakker | Columbia På Tilbud

  • Model: Columbia DK 1834

6,567.0 DKK  2,992.6 DKK
Spar: 54% off

Vælg venligst:
Outdry Extreme er vores første vandtæt og åndbar stofteknologi konstrueret med et vandtæt lag på ydersiden og blødt, vævet stof inde. Traditionelle Raingear bruger indvendige vandtætte membraner, som ikke tillader luftstrøm og vandafvisende belægning, der nedbrydes over tid. Med ekstrem ekstremitet er det robuste udvendigt et utroligt vandtæt membran med millioner af mikroskopiske perforeringer, der tillader vanddamp at flyve gennem et wicking membran, der er direkte smeltet til skallet.
En del af titanium-linjen løser dette helt søm-forseglede dunjakke alle dine problemer: Det er ekstraordinært varmt uden at være tungt eller skævt, og dets vandtætte ånde som det kommer. Vi kombinerede 800-Fill Power Goose Down-isolering, der blev behandlet for vandmodstand med vores innovative, utrolige ekstreme teknologi, Den første nogensinde vandtætte og åndbar stof konstrueret med et robust, langvarigt vandtæt lag på ydersiden og blødt, vævet stof inde. Det er rigtigt, en vandtæt, nedisoleret regnjakke. Denne kold- og vådstopcoat har 2-vejs pudeåbninger, en 2-vejs front lynlås, konturerede manchetter til mere dækning på toppen af ​​hånden og et snap-back pulverkjørt til at forsegle farveløs sne på de super dybe dage.
Dette produkt er lavet med 100% Ansvarligt hentet ned. Vi er forpligtet til at sikre de højeste retningslinjer for dyrevelfærd for industrien. Lær mere »
Funktioner: 800 Fill Power Down Isolering
Justerbar kontureret ærme Cuff
Justerbar,
Mængde: